perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mustikkamuffinssit



Mansikan   jälkeen tulee  mustikka

Siinä missä mansikka on c-vitamiini-,  ja kuitupommi, mustikka hellii vatsaasi ja parantaa näköäsi! Näin ollen blogini on puhtaasti ja sydämellisesti terveys- ja kauneusblogi! Suklaakin parhaimmillaan tuottaa dopamiinia ja tekee meistä naisista, jos mahdollista, vieläkin suloisempia.... 
  

                       "To die for" Mustikkamuffinssit



       

1,5 dl täysjyvä- tai sämpyläjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1,5 tl leivinjauhetta
1 muna
80 ml rypsiöljyä
80 ml maitoa
2 dl mustikoita

0,5 dl sokeria
1 tl kanelia
0,5 dl jauhoja
50 g margariinia tai voita

Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe. Yhdistä toisessa kupissa öljy, maito ja muna. Kaada seokset yhteen ja lisää mustikat.
Kaada taikina suuriin (8kpl) muffinssivuokiin. Valmista rasva/sokeri/kaneli/jauhomuru ja ripottele se muffinssitaikinan pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.



Ps. Toinen lapsukaisistani liputtaa "less is more" leirissä, joten leivoin puolikkaan taikinan ilman mustikoita, jauhoina käytin vain sämpyläjauhoja.



Kaunis Morsian  Kalevankatu 11,  09-644042  Avoinna heinäkuussa ark 12-18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti