tiistai 22. tammikuuta 2013

Polttarit - mitkä teemabileet!

Ihanaa, aurinkoista pakkaspäivää rakas morsian!

Odotatko jo jännityksellä polttareitasi? Aiotko osallistua itse juhliesi suunnitteluun vai mahtavatko ne tulla Sinulle täytenä yllätyksenä?

Toivotan Sinulle ihania, lämpiviä, kuplivia, riemuisia, riehakkaita, tunteellisia, sokerisia hetkiä.  Koko palettia rakkaiden ystäviesi kanssa, omissa polttareissasi!


TEEKUTSUT
Polttariteemana teekutsut. Pukukoodina ruusukuosit, pitsit ja käsineet. Juhlapaikkana puutarha tai puisto. Miten ihanan tyttömäistä!!

Tarjolle kakkuja, joka laatua. Ihana tilaisuus maistella parhaat ja valita lopullinen hääkakkusi.


BRUNSSI


Brunssia voi nauttia pitkälle iltapäivään. Sen voi kattaa puistoon,  biitsille, ystävälle. Sitä voi edeltää hulvaton ilta ulkona tai pyjamapartyt!

KOKKAUSBILEET


Kokoontukaa ystävälle tai sinun luoksesi. Mikä ruokateema? Meksiko kuten häämatkanne? 

Ruoanlaitto on mitä hauskin ja rentouttavin tapa viettää yhteistä aikaa. Siihen liittyy niin paljon muitakin elementtejä, kuten musiikki, pukeutuminen, juomat, koristelu!


VIIKONLOPPUMATKA
Entä jos lähtisitte porukalla viikonlopuksi reissuun. Äkkilähtöjä ja edullisia lentolippuja euroopan kaupunkikohteisiin löytyy kyllä.


SPORTTIPÄIVÄ


Aloittakaa aamulenkillä. Hörpätkää smoothiet ja suunnatkaa seuraavaksi ryhmäliikuntatunneille.  Jatkakaa erilaisten lajien parissa niin kauan kuin jaksatte. Kokeilkaa tankotanssia, kuntonyrkkeilyä. Päättäkää päivä kehoa huoltavaan joogaan tai pilatekseen.

LEFFAILTA


Viettäkää leffailta.
 Läjä leffoja, actionia, draamaa ja komediaa. Pöydille popcornia,  karkkia, vihanneksia ja dippejä.  Valikoima limuja. Hauskaa iltaa!!

MORSIUSSAUNA JA KAUNEUDENHOITOJUHLAT
Saunatiloja on vuokrattavissa useissa hotelleissa ja jopa taloyhtiöissä. Ottakaa paketti johon kuuluu myös ruokailu. Kääriytykää kylpytakkeihin koko päiväksi.
Voitte jopa tilata kosmetologin paikalle tekemään kauneudenhoidot ammattilaisen tuotteilla.VIINIMAISTELU TAI SUKLAATASTING


Viinimaistelun voit järjestää itse tai luottaa tässäkin ammattilaiseen. Viinituntijan johdolla saat tilaisuudesta enemmän irti. Tiesitkö suklaatastingeistä? Ajatuksenakin jo täysin vastustamaton.

Muistakaa kamera, tallentakaa joka hetki. Tehkää leikekirja tai video. Nauttikaa ja naurakaa!!

                                             Rakkain terveisin,  Kaunis morsian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti