sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kaunista päivää!

Hyvää huomenta rakas morsian,


laitan Sinulle superaamunavauksen. Tämä viherpirtelö saa ihosi hehkumaan ja kroppasi kumartamaan kiitosta. Tällä kipakalla smoothiella lähtevät nesteet ja kuona-aineet liikkeelle. Voin luvata, että olet hääpäivänäsi raikas kuin aamukaste. Minulla tämä detoxpirtelö on osa jokaista aamuani, Sinä voit tehdä samoin tai kokeile ainakin viikko ennen H-hetkeäsi. 



              Puhdistava viherpirtelö

Näiden drinkkien tehon huomaat minuuteissa, sillä niin nopeasti tuoreet ravintoaineet nostavat energiatasoasi ja piristävät. 



1. Leikkaa paloiksi 3-4 lehtisellerin vartta, yksi avomaankurkku, omena ja lohko sitruunaa. Voit tehdä lukemattomia variaatioita, mustaherukoita, päärynää, appelsiinia...

2. Lisää iso lasillinen raikasta vettä ja surauta blenderillä.

3. Leikkaa sekaan pala tuoretta chiliä. Vielä enemmän tehoja saat irti teelusikallisella kanelia ja inkivääriä. Kaneli tasaa verensokeriasi ja  inkivääri nopeuttaa nesteiden poistumista ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Chili taas, noh, kiihdyttää sinut hyvään vauhtiin.

4. Makeuta hunajalla makusi mukaan. Hunajalla on lukemattomia terveysvaikutteita, sitä kutsutaan jopa luonnon omaksi antibiootiksi.

5.Surauta vielä blenderiäsi.

6.Ystäväsi alkavat kuiskuttelemaan selkäsi takana, he epäilevät sinun löytäneen nuoruuden lähteen. Hymyile heille salaperäisesti.

Minä rakastan näitä tehojuomia ja niiden tuomaa raikasta oloa. Vielä lisukkeeksi kourallinen pähkinöitä tai manteleita. Ihosi, hiuksesi ja kyntesi kiittävät.
 
Meidän jokaisen arki on täynnä haasteita, kiirettä ja stressiä. Ulkoilman ja jopa sisäilman epäpuhtauksista ja flunssapöpöistä puhumattakaan. Saat vihersmoothien vitamiinitäräyksellä tehokkaat aseet näitä vastaan!
  
Tiesitkö myös, vaikka raikkaan veden juominen pitkin päivää onkin hyvin tärkeää, hedelmissä ja vihanneksissa oleva vesi imeytyy kroppaasi tehokkaammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti