perjantai 21. syyskuuta 2012

Suklaakuorrutetut tuoreet mansikat

Tervehdys rakas kaunis morsian!

Haluan luoda Sinulle, morsiamelle, raikasta luettavaa ja sisältöä tänne Kaunis morsiamen blogiin.
Aion nuuskia uusia morsiuspukutrendejä, vinkkaan asusteista. Tutkin erilaisia juhlateemoja, somisteita ja ideoita. Rakastan kauneustipsejä ja terveellisiä herkkuja. Lupaan löytää Sinulle tehokkaimmat supersmoothie -reseptit.

Aloitan bloggaamisen nyt. Olen superinnostunut ja tähän fiilikseen sopii täydellisesti ohje synnittömään, kuitenkin makuhermoja hivelevään herkutteluun. Näihin tunnelmiin, Kaunis morsian.

SUKLAAKUORRUTETUT TUOREET MANSIKAT

 

1.Poista mansikoista vihreät lehdet, jätä kokonaisiksi tai leikkaa paloiksi riippuen minkä kokoista jääpalamuottia käytät.

2.Sulata vesihauteessa n.200g tummaa suklaata, mitä korkeampi kaakaoprosenttista, sitä enemmän antioksidantteja jotka hellivät hipiääsi.

3.Kaada jääpalamuotin pohjalle sulaa suklaata, lisää mansikka ja peitä lopulla sulatetulla suklaalla.

4.Aseta muotti varovasti jääkaappiin tai jos olet kärsimätön herkkusuu kuten minä, sujauta pakastimeen n. 20 minuutiksi.

5.Nauti suloiset suklaamansikkasi ystävättäriesi, sulhasesi tai parhaassa mahdollisessa seurassa, omassa rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti