maanantai 7. lokakuuta 2013

Chilitahna

KAUNISTA JA KIPAKKAA LOKAKUUTA RAKKAAT KAUNIIT MORSIAMET, KAASOT, SISKOT, ÄIDIT JA YSTÄVÄT!


Valmistin ihan mahtavan chili-tahnan.Käytän sitä keitoissani, pöytämausteena ja ruoanlaitossa kastikkeissa ja padoissa.



                  CHILITAHNA

2 kpl tuore punainen chilipaprika
2 kpl valkosipulin kynsi
1 tl sokeri
1/2 tl suola
1 rkl oliiviöljy

Paloittele chilit ja valkosipuli. Aja kaikki ainekset sauvasekoittimella sileäksi. Säilytä pienessä lasipurkissa jääkaapissa, säilyy muutaman viikon.

Itse asiassa chilitahna oli niin mahtavaa ja täynnä makua, että lähimmäiseni saattavat saada jouluna pieniä, itsetehtyjä ja sisältäkin päin lämmittäviä chilitahna purkkeja...

Ps.Kurkkaa facebookistamme kuinka voit lisämaustaa myös morsiuspukusi!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti